fredag 19. desember 2008

Endelig juleferie!!


Så er endelig dagen kommet: Det er juleferie!!! Jeg er heldig og er lærer, dermed har jeg også fri hele jula... Jada, jeg vet at mange foreldre er misunnelige på oss oss lærere, og da har jeg en ting å si: Hvorfor valgte dere ikke læreryrket sjøl, da?

Men altså: Siste skoledag før jul er den koseligste dagen i hele året!!! Elevene kommer på skolen i fullt ferie-jule-modus, de er glade og lykkelige. Vi gikk sammen til kirka, hvor vi hadde en utrolig trivelig stund. Ungene ved vår skole får alltid skryt av presten fordi de synger så utrolig flott (hvem er musikklæreren deres, tro!?!?! Heheh). Tilbake på skolen var det kose-tid, hvilket betyr leker av ymse slag, læreren får 1000 julekort og noen gaver, og til slutt er det gang rundt juletreet.

Etterpå var det julelunsj på lærerrommmet, med rakfisk med tilbehør, røyka laks, kokt egg, spekemat... Marsipankake og kaffe til slutt. Og nå ligger jeg her på sofaen, blogger og lader opp til litt juleforberedelser i heimen. Det er deilig med jul!!!

Minstemann er også på føttene igjen, etter kraftig forkjølelse med høy feber. Idag var han hos bestemor, og der hadde han faktisk spist!!!! For 1.gang siden mandag...

Men nå er han friskmeldt, gitt... Den gutten er den største røveren jeg vet om... Og den aller beste, også!!!

1 kommentar:

  1. nåååå, det er nok mulig jeg har en større røver her i huset ja..hehe...

    Høres ut som du har hatt en flott dag...

    Kos deg videre i tiden frem mot jul, og ikke minst i julen...

    God jul

    SvarSlett

Takk for at du tittet innom! Håper du kommer tilbake! Legg gjerne igjen en kommentar her:

Recent Posts