lørdag 9. mai 2009

Oi oi som tida går!!


Nå går det i ett, her på farmen gitt! Lamminga er igang, og det formelig renner ut lam hele døgnet..

Ungene ( 5, 7 og 9 år) ELSKER dyr, og alle tre har sine "Sjedder" (les: sau av hokjønn) som venter lam, og det er trasking i saumøkk og rundball dagen lang, for å se om det har kommet lam. Og selv om det kan bli litt _vel_ mye liv i fjøset med alle tre der, så er de faktisk også til hjelp etterhvert: Eldstemann kom f.eks løpende inn, da vi tok oss en kaffekopp, og fortalte at det var et lam på vei, men at rompa kom først!:-( Og det skal det jo ikke gjøre... Gubben sprang borti fjøset, og fikk reddet både lam og mor!:-)
Jippi!!

I dag har minsten vært i barnebursdag, noe som nok tok på en liten kropp, som har gledet seg til bursdagen i 1 uke, og som våkna kl. 05.15 i dag, og lurte på om han kunne ha bunad i bursdagen til Anne!?!? Den guten er så god, at det er vanskelig å si nei til det meste, men akkurat bunad i 5-årsdag blir vel litt drøyt...

Nå har familien spist hjemmelaget nachos, med guacamole og loff, minsten har sovna på sofaen, og de to andre skal strikke vesker.. Mellomste på 7 har strikket med 5 pinner siden ho var 4 år, og har gitt bort vesker og luer til hele klassa nå. (Hele klassa =8 elever!)

Sjalabais!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tittet innom! Håper du kommer tilbake! Legg gjerne igjen en kommentar her: