lørdag 1. august 2009

August,

Ja, så er august her... Det er litt vemodig, i grunnen... Sist på juni, før skoleferien starta, lå hele den uendelige sommerferien foran oss, og vi hadde planer all mass for hva vi skulle gjøre i sommer... Telt-tur med de 3 små skulle vi iallefall få til, og sætra skulle besøkes så ofte vi hadde anledning.. (Og vi trodde vi hadde anledning ofte...) Venner og familie skulle beøskes, tur til Langedrag skulle det bli, og besteforeldrene på andre sida av fjellet skulle vi i allefall besøke masse...

Men hva har vi fått gjort?

  • 1 uke til Agia Marina på Kreta: Herlig!
  • Hatt besøk 1 uke av søskenbarn, tante og onkel: Full rulle hele uka... Gøy!!
  • 1 uke på sætra: Full rulle, selv om det striregna og blåste. Mange fisketurer, ikke fullt så mange fisk, men lell... :-) Herlig!
  • Vært i Trondheim, på IKEA, Vitensenteret, Pirbadet, Gått nedover Nordre med is i handa, og vinka vekk ekle duer.. Artig, det og!
  • Vært på sætra noen helger
  • Hatt ytters lite vennebesøk (for ungene). Men ungene her har krangla og kosa seg lell, de..

Nå står knappe 2 uker igjen av ferien, og hva vi skal fylle dem med, er uvisst... Besteforeldra må besøkes, det er klart. Men når? Det andre besteforeldreparet skal ha med seg ungene til sætra i 2 netter, men når?

Uansett: Til tross for været (regn hver eneste dag siden vi kom att fra Kreta...) har vi hatt en utrolig deilig ferie. Nå ser jeg faktisk fram til å komme i gjenge igjen,- og det tror jeg ungene også gjør. Minstemann på 5 blir størst i barnehagen, og skal gå på "Grønn gruppe". Spenningen er stor, for etter nyttår får han en fadder, som skal være med ham de første åra på skolen. Kult!! Og hvem blir det?!?! Snuppa skal begynne i 2.klasse, og det er jo bare rart.. Eldstemann skla bli 5.klassing, og begynner å få tenåringstendenser allerede... Det er så mye som er flaut for tida!!!!

Sjøl ser jeg frem til fri hver onsdag, slik som i fjor. Håper bare at svineinfluensaen ikke slår oss fullstendig ut...

Nå skal helgen nytes. For det er rart: Selv om vi har 8 uker ferie, er helgene likevel det aller beste med hele uka!!!!:-))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tittet innom! Håper du kommer tilbake! Legg gjerne igjen en kommentar her:

Recent Posts