torsdag 19. november 2009

En vanlig ettermiddag...

Det har vært ganske stille her inne en stund nå... Grunnene er så mange, men kan vel kort og greit skylde på TID... Alle prioriteringer man må gjøre for å kunne slappe av i godstolen i 10 minutter, liksom!!!

Men nå er tida for oppdateringer inne.
Torsdag ettermiddag er herlig, rett og slett. Ingen av ungene skal på aktiviteter, alle er hjemme, spiser sein og hyggelig middag. Leksene blir gjort rimelig greit, og så er det bare kos og hygge:-) Nå har eldstemann tatt med seg "Lillebror" (minsten i huset) og hans gode venninne "Prinsessa" ut for å finne en "Knert".. I går kveld var det nemlig "Knerten" på kino, og den har mine 3 gull sett 2 ganger nå!!! Og like fornøyde er de!! Den filmen er utrolig fornøyelig, så om eldstemann finner en "Knert" til hver av dem, blir det nok bare jubel og glede i lang tid framover!!!

Prinsessa i huset har derimot tenåringstendenser... I en alder av 7 år..... Hvordan skal dette ende?! Gubben, og dermed faren til trolla, er veldig opptatt i fjøset når ho slår seg vrang... Sauene har et meeeeget godt liv for tida!!!!!

Nå SKAL jeg sette meg og prøve å være litt kreativ... Sukk.... Når kommer det nyeste nummeret av "Ett trykk", tro? Kanskje inspirasjonen kommer med det bladet....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tittet innom! Håper du kommer tilbake! Legg gjerne igjen en kommentar her: