onsdag 17. mars 2010

Symaskina mi
har stått urørt og nedstøva i flere år... Men nå, takket min kjære venninne i hjembygda mi, har den fått nytt liv:-) Først ut er en liten "boks". Den har jeg tenkt å bruke til å putte diverse penner, tusjer, falsebein o.l i, ting som har med kortlaginga å gjøre. Takk for inspirasjon, Soarê!!

2 kommentarer:

  1. Takk takk, Ingerid! Det er så supert med blogg, facebook og andre nettsider. Man kan faktisk bli litt inspirert til forskjellig. Men jeg ble inspirert den ekte måten altså da du lærte meg litt om stempling i virkelighetens verden. Ser fram til neste treff enten vi syr eller lager kort:-) evt begge deler! Du er ellers velkommen til å drikke vin med meg lørdag kveld:-) :-)

    SvarSlett
  2. Åh! Jeg skulle så GJERNE vært hos deg på lørdag, - men alderen innhenter oss: E ska i 50-årslag!!! :-) Husker veldig godt da mamma ble 40, ho var SÅÅÅÅ gammel!!!!!!

    Men e vil gjerne være med og feire deg seinere, kanskje vi kan feire hverandre en gang i påska? No ska e legg me... Ha ligge 4 timer på sofaen, med DUNDRENDE hodepine... No ha det letta, så da legg e me... Heheh:-)

    SvarSlett

Takk for at du tittet innom! Håper du kommer tilbake! Legg gjerne igjen en kommentar her: