torsdag 21. oktober 2010

Oisann! :-)

Ja, ja... Så har det da endelig skjedd... :-) Det tok "bare" 1 år fra tanken var sådd, til den ble satt ut i livet!!!  Hva da!?!? Jo, ungene fikk kaniner!!!!!

Altså: Vi bor, som du sikkert vet, på gård.. Vi har ca 26o vinterfora sauer, og ungene har selvfølgelig sine egne søyer, med lam og lamme-lamm... U name it. MEN- ungene har jo lyst til å ha noen dyr til å KOSE med og!! Noe jeg skjønner, har skjønt og kommer til å skjønne... Den andre voksne i familien, altså far, er ikke like smart, og skjønner det ikke så godt..

Derfor tok det litt tid, kan man si, fra dagen da mor gav etter for barnas ønsker, og sa ja til hamster.. Etter litt betenkningstid, ombestemte mor ungene, og det ble til marsvin... Eller var det omvendt!?!?

Og SÅ kom dagen, da vi alle 4, altså mor og 3 barn, bestemte seg for å undersøke mulighetene for å skaffe seg kaniner i stedet... Og løsninga kom fort! Noen hadde plutselig 18 kaninunger de skulle blitt kvitt!!
SÅ idag har mor lempet høy, vasket bur, og vært dyretransport for 2 stk av rasen kanin. Den ene, Didina (hvis det er jente, er det gutt, blir det DidinO...) er løvehodekanin, og det er dattera som er matmor.

Den andre er hva jeg kaller "vanlig kanin", hvit med svarte prikker, og lyder navnet James Bond.. Hvis det da er jente... Er det mot formodning gutt, vil jeg tro at den faktisk også heter James Bond!!  Det er guttene i familien som sloss om dennes gunst.. Skulle det vise seg at det er en av hvert kjønn, blir nok revemor og -far glade, ifølge den ikke-dyrekjære faren i huset..

Håper de lever til i morgen, iallefall!!!

God natt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tittet innom! Håper du kommer tilbake! Legg gjerne igjen en kommentar her: